Antagningsenheten logo

Antagningsenheten Sjuhärad hanterar gymnasieansökan till årskurs 1 för alla elever folkbokförda i samverkansområdet (Bollebygd, Borås, Herrljunga, Mark, Tranemo, Svenljunga, Ulricehamn och Vårgårda), oavsett vilka skolor i Sverige de söker till. Om en elev söker till en skola utanför vårt område skickar vi ansökan och betyg till önskad skola/antagningskansli.

Vi hanterar antagningen till årskurs 1 för alla gymnasieskolor i samverkansområdet; Almåsgymnasiet, Björkängsgymnasiet, Bäckängsgymnasiet, Sven Eriksonsgymnasiet, Viskastrandsgymnasiet, LBS kreativa gymnasiet, Praktiska Borås, Realgymnasiet i Borås, Drottning Blankas gymnasieskola i Borås, Marks gymnasieskola, Tranemos gymnasieskola, Tingsholmsgymnasiet, Sundlergymnasiet, Kunskapskällan och Lärcentrum samt Bollebygdskolans introduktionsprogram.

Antagningsenheten Sjuhärad är placerat i Borås.