Webbsök

Välkommen att göra din ansökan till gymnasiet! Ansök här.
Ansökningsperioden är öppen 9 januari – 1 februari, 2017.
Inloggningsuppgifter och informationsbrev har skickats hem.

Öppet hus

Passa på att gå på Öppet hus på de olika gymnasieskolorna för att få så mycket information som möjligt inför ditt gymnasieval.
Du som är elev i årskurs 9 och dina föräldrar får då möjligheten att ta reda

Programutbud

Vill du veta mer om programmen?
Läs om program och inriktningar under menyn Gymnasieprogram eller i Programväljaren (som pdf-fil). På respektive gymnasieskolas webbplats hittar du mer information.

Fråga antagningsenheten

Du kan mejla din fråga till antagningsenheten så svarar vi dig så snart vi kan. Mejla [email protected]. Titta gärna under sektionen FAQ för att läsa de vanligaste frågorna som kommer till oss innan du mejlar. Här svarar vi på alla de vanligaste frågorna om antagning och ansökan.

Läs vanliga frågor och svar

Läs katalogen Programväljaren

Här kan du ladda ner en pdf-fil eller läsa katalogen Programväljaren för Boråsregionen online. Programväljaren är en tryckt katalog som presenterar alla gymnasieutbildningar i Borås, Bollebygd, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda.

Läs Programväljaren
Translate »