2019-06-17|Kommentarer inaktiverade för Viktig information till dig som är administratör för en fristående skola i Sjuhärads elevdatabas 2019

Information till fristående huvudmän och landstingsskolor

Här kommer viktig information om årskursuppflyttning, inskrivning av nya elever samt utbetalningar från kommuner under sommaren.

(mer…)

Sommarkörningar

2018-06-15|Kommentarer inaktiverade för Sommarkörningar

Information till fristående huvudmän och landstingsskolor

(mer…)

Extra preliminärkörning

2018-04-03|Kommentarer inaktiverade för Extra preliminärkörning

Vi har idag gjort en extra preliminärkörning pga att vi nu har lagt in ett stort antal friskolor utanför regionen. Se gärna över så att eleverna stämmer.

Körningar

2018-02-07|Kommentarer inaktiverade för Körningar

Den 5 och 10 varje månad görs en preliminär körning. Den 16 varje månad görs den definitiva körningen.

Inafaller den 5, 10 eller 16 på en röd dag eller helg görs körningen dagen efter.

Gäller ej juli-augusti.

Hej på det nya året!

2018-01-10|Kommentarer inaktiverade för Hej på det nya året!

Som ni säkert såg så kom det inte med något busskortstillägg på preliminärkörningen förra veckan. Detta är tillträttat på dagens körning. Vi kommer att göra en till preliminärkörning på fr 12/1. Skarp körning blir på ti 16/1.

Kontakt | Sjuhärads Elevdatabas

sjuharadselevdatabas@boras.se
Systemansvar ekonomifrågor: Annika Redhage telefon 033-35 77 73
Systemansvar tekniska frågor: Jörgen Erlandsson telefon 033-35 77 46

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för drift och administration av databasen som implementerades i maj 2017.